U-vorm Techlite

Hoogfrequent armatuur, direct/ indirect licht, volspectrum daglichtlampen, 5500 kelvin, CRI 96 met uva en uvb

€ 2.500,00
Laatste items in voorraad

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

email info@truelight.nl
call 0522 - 47 31 61

De Techlite is een U-vorm armatuur dat door Naturalite ontworpen is om een optimale verlichting zonder schaduwvorming op de werkplek te krijgen.

Dit is een adviesproduct en valt onder de zakelijke voorwaarden B2B. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw werkruimte. Wij geven u graag advies.  
 
Dit armatuur wordt gebruikt door conservatoren en restaurateurs van universiteiten en musea, maar ook in de branches die met een behandelstoel of -tafel werken. De lichtoutput van de volspectrum daglichtlampen in combinatie met het directe- en indirect licht van de U-vorm geeft het perfecte lichtbeeld voor deze beroepen. 

Het hoogfrequente, energiezuinige armatuur bestaat uit 3 armen met ieder 4 stuks 35 watt fosfor lampen. Het is gepoedercoat in ral 9010(wit). De lichtopbrengst is 30.000 lumen. Dit geeft ~2000 lux op werkhoogte, afhankelijk van de afhang hoogte. De verhouding directe/ indirecte verlichting is bij dit armatuur optimaal: 50%-50%. Hierdoor wordt de hele ruimte egaal  en zonder schaduw op de werkplek verlicht.  

Dit armatuur voldoet aan de aanbevelingen van TNO- "zicht op licht" voor goed werklicht en voldoet aan de ARBO normen. Het armatuur is onderdeel geweest van een onafhankelijk onderzoek dat TNO in opdracht van Movir heeft uitgevoerd. Tevens wordt het besproken in een artikel van een arbeidsdeskundige over het belang van goed licht. Dit is een onafhankelijk onderzoek waar True-Light op geen enkele wijze in betrokken is geweest, behalve dat de lampen door de onafhankelijke onderzoekers getest zijn en hun oordeel in onderstaand onderzoek beschreven is

Techlite:
* voldoet aan de  verlichtingsnorm NEN – EN 12464-1, voorgeschreven geldend voor “Precisiewerk met fijne details” .
* heeft een minimale lichtopbrengst van de voorgeschreven 2000 lux op uw werkplek op de hoofdsteun van de behandelstoel.
* heeft een UGR<19.
* wordt geleverd met 35 watt volspectrum daglichtlampen met een kleurechtheid CRI96 in de volspectrum lichtkleur 5500 kelvin.
* is een hoogfrequent armatuur en geeft flikkervrij licht